Imaginem parcs temàtics

L’última setmana del Màster en Disseny Gràfic es finalitza amb el projecte del Parc temàtic de l’assignatura de Martí Ferré, Projectes d’aplicacions gràfiques. On els alumnes van escollir un tipus de parc i van desenvolupar els diferents elements gràfics que son necessaris entorne al concepte elegit.

D’aquesta manera, l’objectiu era crear un sistema gràfic d’aplicació infinita per a que l’estil del parc fos tot el mateix i mantinguesi la coherencia entre els diferents elements, com el cartell, packaging, senyalètica, flyer…

Una identitat gràfica sense utilitzar ningún tipus de logotip i on el més important era portar més enllà l’idea principal sense caure en tòpics. Un treball creatiu en el que els alumnes han aprés com composar una marca, treballant amb totes les ferramentes disponibles i imaginació il·limitada.

Foren els mateixos alumnes qui van valorar i analitzar cadascun dels projectes, un sistema autocritic que es va extendre al llarg de l’assignatura per trobar entre tots els errors o camins possibles per fer un treball complet.